View Single Post
Staro 30.10.2013, 18:59
Zana's Avatar
Zana Zana je offline
Amer

Datum prijave: 16.05.2008
US lokacija: City of Angels
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik ikac89 Prikaz poruke
Ja sam isto završio Višu tj. Visoku školu struk. studija (3 god.) i stavio sam Vocational school. Razmišljao sam, pošto University degree nemam, da je bolje da stavim Vocational school, a i neko od "iskusnijih" forumaša je na nekoj temi napisao da je to najsličnije našim Višim školama. Nadam se da nisam pogrešio i da to neće uticati na prijavu.
Ti si znaci njima rekao da imas zanat?! Ja stvarno ne razumem, samo ako covek pogleda listu moze da vidi da je komparativna i da ide od najnizeg ka najvisem...

Znaci lepo: osnovna skola samo, srednja skola (bez diplome, sa diplomom i zanat), neki ispiti na univerzitetu, univerzitetska diploma, neki postdiplomski ispiti, master, neki doktorski ispiti, doktorat.

Ja sam na ovom forumu valjda jedno pet godina i svake godine isto - ZANAT je to ljudi, nije visa niti visoka skola, zanatska je skola: frizeri, obucari, metalostrugari... Ima i Wikipedia to objasnjeno ako ne verujete vise ovome sto se ovde pise.

No, kunem se, po poslednji put uopste komentarisem na tu temu

Da li ce da smeta - nemam pojma, ako vas izvuku pustice vas valjda na intervju pa onda dokazujte.
Reply With Quote