Tema: Dv-2015
View Single Post
Staro 04.11.2013, 21:25
SEEUSAIC SEEUSAIC je offline
Super Moderator

Datum prijave: 22.04.2010
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik IgorMAD Prikaz poruke
Slazem se sa delom da je na forumu dosta glupih postova koji nemaju veze ni sa cim. Ali isto tako i sa ovih 50 karaktera neki ljudi lupaju i pisu razne gluposti samo da bi ispunili 50 karaktera.

Po meni to pravilo 50 karaktera stvarno nema smisla. U svakom slucaju brisete glupe komentare, imali 50 karatkera ili ne...

Nekoliko puta mi se desilo da zelim da odgovorim na neku temu sa bukvalno tri, cetiri reci, ali onda izadje upozorenje. U takvim slucajevima pisem po dve potpuno bespotrebne recenice (koje posle neko treba da cita i tako gubi vreme, umesto da brze nadje sta ga zanima) ili jednostavno odustanem od odgovora posle upozorenja.

I meni se desilo vec jednom da sam banovan bez ikakvog razloga, nadam se da se to nece ponoviti posle ovog posta.
Udaljeni korisnici dobiju objasnjenje razloga i trajanja udaljenja sa foruma. Minimum karaktera za poruke definitivno ostaje na snazi: vecina prostih prosirenih recenica ima preko 50 karaktera: umesto "dve prijave, drugi put" radije "supruga i ja smo se po drugi put prijavili (zemlja prijave i informacija o deci je vec preko 50 karaktera)". Ako se vec vodi evidencija, onda je dobro i da se daju trazeni podaci. Cestitam, kako si, sta ima, i mi isto, a zasto - kao sto smo vec naglasili, nece biti tolerisano. Nije tesko napisati normalnu recenicu ako zaista postoji razlog i potreba da se nesto kaze.

Ova tema je namenjena prijavama, neka tako i ostane. Ukoliko bilo ko od clanova ima primedbe ili sugestije, mozete ih poslati korisnickom servisu, moderatorima ili ih postaviti na temi o sajtu. Hvala.
Reply With Quote