Da, iskreno se nadam da će se navići. Mada, prošlo je tek dva meseca, možda i previše očekujem.
Meni je još uvek neverovatno kako se poslovi ovde lako nalaze. Doduše, ovo su sve početnički poslovi sa niskom platom. Aplicirala sam i za poslove u svojoj struci, ali do sada su me samo odbijali

. Ni na intervju me nisu pozvali. Međutim, uspela sam da se povežem sa nekoliko ljudi u Amazonu, T-Mobile i AT&T pa ćemo videti. Ovde je takođe jako bitno poznanstvo i radije zapošljavaju preko preporuke.
Koliko sam ja shvatila, njima moje iskustvo a ni moj fakultet ne znači puno. Tako da, ukoliko želim da nastavim da radim ono što sam radila u Srbiji, treba da počnem od početka, pa će me onda verovatno iskustvo iz USA i iskustvo iz Srbije preporučiti dalje.
Što se tiče engleskog, ja pričam prilično dobro, samo sa teškim akcentom. Jezik je jako bitan, kao što smo nekolko puta rekli. Ne treba se zaluđivati i dolaziti sa planom da se ovde nauči jezik. Para možda ne možete da ponesete koliko želite, ali zato engleski možete da naučite.