Da, bas zanimljiv pogled. Verovatno ce ga drzati jos par meseci
Da ne bude da se ne slazem sa njim. Stvarno mislim da su Beograd, Novi Sad, Zagreb, Sarajevo mozda i najlepsa mesta na svetu (u Zagrebu i Sarajevu nisam bio ali pretpostavljam da je jako slicno), jer se tu prica jezik koji mi razumemo, ali opet mora od necega i da se zivi.
Mora da se bira, ili ces da zivis ili ces da uzivas ispijajuci pivo iz plasticne flase sa drustvom na klupi u centru grada svako vece, jer retko kad imas pare da sednes u kafic. A onda jedan dan shvatis da nemas vise ni 200 dinara za to pivo jer ti kasni i onako mala plata.
Onda shvatis u tridesetoj da i dalje zivis sa roditeljima, imas devojku vec nekoliko godina, samo jednom za to vreme pre par godina uspeli da odete na letovanje, jos uvek niste to otplatili i ne vidite da to moze da se promeni bilo kako. Stan ne mozes da iznajmis jer kosta kao cela plata koja je dovoljna samo za mesec dana da kupujes hranu, o kupovini stana ne mozes ni da razmisljas, o zimovanju nikad nisi ni razmisljao, skije video samo na slici, more ces videti sledece godine kad otplatis kredit pa uzmes novi...
Mislim da nekom ko dodje sa strane ne smetaju te takve stvari u samom startu jer ih ne oseti...
Izmedju lepog i korisnog, uvek treba birati korisno!