View Single Post
Staro 18.11.2013, 19:30
vuxanne vuxanne je offline
Amer

Datum prijave: 13.10.2009
YU lokacija: Bilo kuda kiki svuda
Nepromenjeno

Plus molim vas ovo sto citate na forumu uzmite obazrivo. Npr. ja sam doktor nauka i radim kao profesor na fakultetu. Moja plata definitivno je daleko od minimalca i moj sat je definitvno bolje placen. Pa ja sta pricam ne vazi sigurno za nekog kome slabije ide engleski i ko pocinje od nule. Prvo provalite ko je ovde kog zanimanja pa mozete da dobijete neku ideju kako se ko snalazi i u kakvim poslovima. Moja komsinica se razvela od muza, nema trenutno posao profesora istorije (ima magistarski), radi kao konobarica od jutra do sutra. Evo juce je radila 13 h dnevno u nekom pabu do u 3 unoc. Amerikanka rodjena. Imas razne faze u zivotu i razne price. Tako ako dolazite ovde sa srednjom skolom, ne slusajte nista mene vec nekog ko je dosao kroz istu pricu. Kapirate sta zelim da kazem? Ovo je daleko od naseg bivseg socijalizma gde smo svi priblizno. Ovde plate mogu da budu nebo i zemlja, tipa razlika izmedju 20 000 $ i 100 000 $ je 5 puta (ovo zna i malo dete ali tipa ako radite za minimalac moze da vam bude oko 20 000 $). Mnogo vise nego kod nas izmedju nekih poslova na dve razlicite skale.
Reply With Quote