View Single Post
Staro 23.11.2013, 15:50
Taji's Avatar
Taji Taji je offline
Stari vuk

Datum prijave: 10.01.2009
US lokacija: Greenville, SC
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik vuxanne Prikaz poruke
Kod mene je u principu, sto vise zaradim, vise mi poreza skidaju jer upadnem u sledecu poresku kategoriju. Pa maltene bude oduzmi dodaj priblizno kad skresu... Nekad ljudi bas pazljivo kalkulisu i znaju preko koje cifre da ne odu jer odose u vecu poresku stopu. Ja nikako da se ozbiljno posvetim tematici pa da skontam koje su meni...

Evo bas sam sad izracunala, nakon svih dazbina, meni ostaje 63 % od bruto plate kesha (uplatu za vrtic mi skidaju od plate i jos nesto za felxible dependent care account tako da ako to ne bi racunala bilo bi vise).
Ni ja nisam matematicki nikad odradila da vidm to sa kategorijama, koliko, kako, ali mogu da uopsteno kazem da kao samac-single odbijaju mi 30% poreza na bruto zaradu, 10% zdravstveno I poslije toga mi tek odbijaju 5% za 401K I a kad radim prekovremeno onda mi se na te sate se obacunava 40% poreza...
Tako, ja spadoh na 55% da mi ostane nacisto za zivot. Puno brate, sto jest', jest'.

Sta reci....valja mi se udavati ili seliti u TX gdje nema Income Tax pa da nekako to kimpenziram
Kako stvari stoje, aman cu prije da gledam da se selim..

NOTE za samce.........zenite se (udajite se) prije nego dodjete ovamo...lakse se zivi gdje dvoje radi.....
Reply With Quote