Citat:
Prvobitno poslao korisnik Taji
Ni ja nisam matematicki nikad odradila da vidm to sa kategorijama, koliko, kako, ali mogu da uopsteno kazem da kao samac-single odbijaju mi 30% poreza na bruto zaradu, 10% zdravstveno I poslije toga mi tek odbijaju 5% za 401K I a kad radim prekovremeno onda mi se na te sate se obacunava 40% poreza... 
Tako, ja spadoh na 55% da mi ostane nacisto za zivot. Puno brate, sto jest', jest'.
Sta reci....valja mi se udavati  ili seliti u TX gdje nema Income Tax pa da nekako to kimpenziram 
Kako stvari stoje, aman cu prije da gledam da se selim..
NOTE za samce.........zenite se (udajite se) prije nego dodjete ovamo...lakse se zivi gdje dvoje radi.....
|
Ja sam ti drzavni zaposleni i radim na fakultetu, kod nas je skroz drugacije, a zavisi od drzave do drzave... U mojoj kuci sam ja jedini izvor primanja... Muz nema pravo da radi jos uvek. A to gledaju u tim olaskisacama vezanim za porez. Ja imam maximalno sta se upisati moze - head of the houshold, nas troje na jednu platu... A kad muz pocne (daj boze skoro) da radi, necu imati tih 6 tax kako ih zovu nego manje...