View Single Post
Staro 26.11.2013, 20:36
Cosmo's Avatar
Cosmo Cosmo je offline
Drug član

Datum prijave: 07.10.2012
US lokacija: Gdje god je bolje nego ovdje
YU lokacija: BiH
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik aspirin Prikaz poruke
Svi mi znamo kakvo je stanje i koji su razlozi za odlazak. Potpuno smesno kada vidim da igraci lutrije ljudi trose vreme na biranje Evropa ili Amerika. Pa nista vi ti koji ste u poziciji da birate?! Istrazujte konkretne moguxnosti kako otici bar negde gde je za stepenicu bolje nego u Srbiji. Od razmene razloga za odlazak nema nista. Biti samo igrac na ovom forumu je jedna stvar a biti dobitnik na forumu je kao nebo i zemlja razlika. Mastati o izboru Evropa ili Amerika time sto ste se prijavili na lutriju (a mozda nikada necete biti izvuceni) je isto tako lazna sigurnost kao i ostanak u Srbiji. Drugo su ljudi koji su izvuceni i koji znaju koji im je cilj i pravac. Takvom pricom samo bezite od svakodnevice u kojoj zivite u Srbiji usled nezaposlenosti, i iz koje mozda nikad necete otici.
Ti ako znas stanje i razloge, ako ti je smijesno (ili te nerviraju odgovori i diskusija), preskoci ili nemoj citati ovu temu. Naravno da smo mi ti koji biraju i odlucuju o svojoj sudbini, da sam htio biti baustelac ili cistac u EU, davno bih bio tamo.