Bee_ivy što se tiče himne, preferiram nešto sofisticiraniju poeziju, pa bih rekao da je himna mladih Živeti slobodno, od Balaševića. Kad se već pominje D mol, i pesma, i muzičari, a ovo je opušteno čavrljanje, sinoć sam slušao Balašević tribute band u kultnom beogradskom restoranu Sunce, unapred znam da će mi to nedostajati jednog dana... A u petak, 29. novembra, slavio sam sa šačicom omladine čije je čulo sluha razvijeno identično kao moje, Dan republike, u još kultnijem SKC-u, uživo uz Zabranjeno pušenje, sa sve zastavom Jugoslavije razapetom iznad glave, kakva emocija, kakva energija, kakva lepota!
Inače, Vuxanne, da ne postoji taj optimizam, ta bela tačka u crnom prostoru u kome sad živimo, ne znam kako bi preživeli, i težili da postavimo sebe u belom prostoru sa crnom tačkicom.
NightSky, što se tiče poklapanja kockica, i tih 'ko zna zašto je to dobro' parola, a pošto nisam pobornik verovanja u sudbine i više sile i tako nekih stvari, mislim da je mnogo verodostojnija priča da sam namestiš sebi situaciju, i u sadašnjem trenutku, a i u budućnosti, i realizuješ te neke planove o kojima je Vuxanne napisala
|