View Single Post
Staro 27.12.2013, 01:22
Taji's Avatar
Taji Taji je offline
Stari vuk

Datum prijave: 10.01.2009
US lokacija: Greenville, SC
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Bockyman Prikaz poruke
да, али ваљда сви мисле када дођу овде како ће да раде неке фенси послове, где се мало ради а пуно зарађује...
нисмо сви информатичари па да можемо да бирамо послове, да се отимају од нас... али, хајде, да не мрачим...
Ja mislim da se ovdje mnogo radi, bez obzira koja je vrsta posla, fensi ili ne fensi...ili ja nisam bila te srece da vidim negdje da se malo radi a dobro zaradi, barem ne do sada..... niko nikome ne brani da postane informaticar...zagrijati dobro stolicu I knjigu u sake, uciti, zaraditi diplome I onda birati poslove po zelji....sve se moze samo treba "htjeti" I boriti se za to...
Ja im kapu skidam (informaticarima), isto kao I doktorima, zubarima, advokatima....neka imaju da ne znaju sta ce sa tim I neka se svima diplome dobro unovce...kad vec kod nas nisu to mogli...
Slucajno sam upoznala mladji bracni par (srednje 30-e), oboje ljekari...ubijaju godisnje pola miliona dolara zajedno na godinu, plus prekovremeni, nocne, bonusi....svaka im cast.....a zive u veoma malom mjestu u Nebraski (stanje od prije 3 godine kad su tu poceli da rade sa par godina iskustva. Ona je u medjuvremenu postala director odjeljenja)...Taj zanat je svuda u USA dobro placen.....
Mi "ostalih struka" mozemo da se doskolujemo, opet neki certifikat I tako se malo probijemo do boljih radnih mjesta....

Last edited by Taji; 27.12.2013 at 01:34.
Reply With Quote