View Single Post
Staro 09.01.2014, 03:52
botexag's Avatar
botexag botexag je offline
Stari vuk

Datum prijave: 20.12.2010
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik vuxanne Prikaz poruke
Ne znam sta da ti kazem. Iz najbolje namere sam otvorila tu temu cisto ako neko bude u mojoj situaciji u buducnosti, jer ja trenutno nemam ovde na forumu nikakve informacije o ovome u cemu sam ja. Pa reko, mozda se nekom nadje, da ne luta. Znam ja dosta kolega ovde svi idemo kroz isti proces tako da nadjem ja informacije, meni licno nije problem. Ko je na ovakvom poslu zna kako to ide.

Elem, ko bude bio u toj situaciji, ako mu sta zatreba nek mi napise privatnu poruku pa cu objasniti. Ako budem jos ovde.
Podrska tebi iz Kanade
Ja sam takodje prvo dobio posao u Kanadi, pa resavao svoj status kako je bilo moguce i na legalan nacin. Svako ko je u tom procesu zna kako ponekad moze biti frustrirajuce cekanje i neizvesnost i kako svaka 'kvalitetna' informacija zlata vredi.

Neko ima srece pa svoj status resi lutrijom, neko mora posteno da odradi za svoj GC. Svakako sam ubedjen da vecina lutrijasa ne bila sposobna da prodje celu proceduru koju ti sada prolazis.

Jedan od clanova rece gubila si vreme, nisi sredila parire kad je trebalo pa si zaradjivala manje, prakticno si gubila vreme i novac zbog toga....!!
Evo ja se slazem sa njime jer iz moje perspektive sada, ja sam izgubio 20 godina zivota i para ostajuci u domovini, verujuci da ce doci bolje vreme!
Reply With Quote