View Single Post
Staro 09.01.2014, 04:09
vuxanne vuxanne je offline
Amer

Datum prijave: 13.10.2009
YU lokacija: Bilo kuda kiki svuda
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik botexag Prikaz poruke
Podrska tebi iz Kanade
Ja sam takodje prvo dobio posao u Kanadi, pa resavao svoj status kako je bilo moguce i na legalan nacin. Svako ko je u tom procesu zna kako ponekad moze biti frustrirajuce cekanje i neizvesnost i kako svaka 'kvalitetna' informacija zlata vredi.

Neko ima srece pa svoj status resi lutrijom, neko mora posteno da odradi za svoj GC. Svakako sam ubedjen da vecina lutrijasa ne bila sposobna da prodje celu proceduru koju ti sada prolazis.

Jedan od clanova rece gubila si vreme, nisi sredila parire kad je trebalo pa si zaradjivala manje, prakticno si gubila vreme i novac zbog toga....!!
Evo ja se slazem sa njime jer iz moje perspektive sada, ja sam izgubio 20 godina zivota i para ostajuci u domovini, verujuci da ce doci bolje vreme!
Sa tim se slazem. I ja sam cekala optimisticno Godoa pet godina nakon diplomiranja, radeci non stop i gledajuci kako mi fali samo malo clanske karte i kakve vec harizme da krenem napred. To mi jeste zao, sto ne odoh ranije... Ali sta ima veze, zivot je to sto jeste, vuce nas tamo, vamo, dodjes negde svakako...
Reply With Quote