Citat:
Prvobitno poslao korisnik Coolerka80
Pozdrav svima na forumu! Novi sam clan, ali vec 2 god. pratim forum, i frapirana sam kolicinom informacija. Ponekad mi sve oko papirologije deluje vrlo zbunjujece, ali cvrsto verujem da bi se snasla nekako kad bi u maju dobila lepe vesti.
Svaki post koji sam procitala o San Diegu me odusevio... Moram da priznam da mi je to jedan od favorita za odlazak (ukoliko nas izvuku). Suprug i ja se prijavljujemo 3. put, i iskreno se nadam da ce biti treca sreca. Jedino se brinem sto bi isli sa detetom koje sada u martu puni 6 god. pa ukoliko imamo srece i putujemo 2015. nisam upucena kako je tamo sa skolama... Ako neko ko ima dece i zivi u SD ja bih volela da znam sto vise o skolskom sistemu, skolama koje su pristojne i sl.

|
Na sajtu npr Zillow.com imas pretragu stanova i kad kliknes na stan ako skrolujes dole negde videces kako su skole ocenjene. Npr u ovom Pacific Beach ako je stan 1200 dolara mesecno osnovna skola je ocenjena sa 3 Bayview Terrace Elementary (
klikni) a na drugom mestu oko 1300 dolara ocena je 9 Pacific Beach Elementary
klikni za primer a evo ti pretraga sta ima sad npr na zillow-u da se iznajmljuje pa mozes da klikces i da gledas kakve su gde skole
klikni