View Single Post
Staro 11.01.2014, 22:41
Coolerka80's Avatar
Coolerka80 Coolerka80 je offline
Drug član

Datum prijave: 10.01.2014
US lokacija: ?
YU lokacija: Leskovac, RS
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Bockyman Prikaz poruke
ја сам стварно одушевљен како људи који су се пријавили на лутрију праве планове где ће да живе у уса, наравно у калифорнији, па неће ваљда у индијани, на пример... већ се бирају станови, добри квартови, школе... вероватно и осигурања, лекари и слично... свака част!
иначе, пуно поздрава за лесковац, рс
Hvala na pozdravu za Leskovac, ali ne vidim poentu tvog posta osim da ismejes zelju onih koji bi mozda i mogli da odu u Kaliforniju. Naravno da bih otisla i u drugi deo USA ako bi se kockice slozile, ne vidim zasto da ne. Svako ima pravo da zeli ono sto zeli, to nam niko ne moze zabraniti, a kako cemo se snaci preko je stvar srece, isto koliko i snalazljivosti. San Diego je grad koji se meni cini najprivlacnijim, jer sta cu, volim sunce i more...(mrzim zimu i na razglednici da vidm), ali ako bih dobila GC i napravila neke veze sa ljudima koji su vec u USA, otisla bih tamo gde imam nekog prijatelja koji bi bio voljan da pomogne makar i savetima o snalazenju.
Neki ljudi su tmurni verovatno i u suncanoj Kaliforniji. Ja se trudim da to ne budem ni ovde.
Lep pozdrav iz tmurnog Leskovca!!!
Reply With Quote