View Single Post
Staro 12.01.2014, 12:05
Coolerka80's Avatar
Coolerka80 Coolerka80 je offline
Drug član

Datum prijave: 10.01.2014
US lokacija: ?
YU lokacija: Leskovac, RS
Nepromenjeno

I ja se nadam da ce nas izvuci, i da dodjem sto pre i svom detetu pruzim bolju buducnost, jer je u Leskovcu sigurno nece imati...Verujem da je svuda bolje nego u Leskovcu. npr. moj suprug radi u drzavnoj firmi i 6 meseci kasni plata. Kako ziveti ako umesto plate, dobijes izvinjenje u pisanoj formi jer firma nije u mogucnosti da ti isplati zaradu
Sreca pa sam se ja bar nekako snasla, i zaradim onako, bolje od vecine u Leskovcu, ali meni to nije ok, jer ipak samo bez suprugove plate presipamo iz supljeg u prazno... Radim sama nesto privatno, a sense da se bilo gde zaposlim su ravne nuli, jer sve ide preko neke stranke (a mene politika ne interesuje), ili lepo platis posao, a ja tih para nemam.
I kako rekoh, da ne mracim, trudim se da razmisljam pozitivno, i nadam se da ce nas izvuci i da i mi okusamo srecu, mozda nam bude bolje tamo... Moj suprug je inzenjer aritekture, i zamisli, ne radi u struci, i jos za ono sto radi ne prima platu, zamisli njegovo razocaranje... A znam puno ljudi iz Leskovca koji su otisli, svi sa srednjom skolom, i niko se nije vratio, svima je dobro...
I da ne skrecem sa teme, jer je tema zivot i rad u San Dijegu, a ne beda u Leskocu... Razvedrite se ljudi!
Reply With Quote