View Single Post
Staro 12.01.2014, 21:41
Makovi Makovi je offline
Drug član

Datum prijave: 02.05.2013
US lokacija: LA
YU lokacija: Zagreb
Nepromenjeno

Draga MilenaLA!

I sam se sa ženom i djetetom spremam tjedan prije Uskrsa za LA.

Neki danas sam baš pokrenuo novu temu i postavio pitanje i dobio sam izvrsne odgovore iz prve ruke vezano za (skupe) stanove u LA. Ne znam kako se postavlja link pa idi ovim redoslijedom da pronađeš temu:

Život u USA-> Vodič za emigrante -> Kod rođaka ili u LA...

Možda da pogledaš Airbnb koji tamo spominjem. Dobio sam s tog sitea dosta zanimljive ponude. Primit će te na mjesec dana za cca 1000$. Za to vrijeme pokušaš naci svoj stan. Pedjaas je u San Diegu našao bez ugovorne obaveze za 1200 ali to se stvarno rijetko nađe. Obično je onako kako je u toj mojoj temi navela Taji. Koliko sam shvatio svi traže neki ugovor. Nadam se da ćemo i mi biti te sreće. Uglavnom obeshrabriti će vas sa cijenama i uvjetima. Ali ne dajte se. Jedan je član foruma napisao da ako si već dobio na lutriji treba to iskoristiti i uhvatiti "Zver za glavu" kako je napisao- i probati u LA ili NY. U početku je teze, ali djeca će nam biti zahvalna.

Što se tiče letova, sve agencije ovdje u Zagrebu nude mi Zagreb-London i poslije London- LA s Virgin Atlantic. Cijena jednosmjerne oko 1300€ za dvoje odraslih i dijete (karta za dijete je samo malo jeftinija).

Pišite malo ako što zanimljivo saznate u vezi LA.

Sretno!
Reply With Quote