View Single Post
Staro 03.03.2014, 20:26
vuxanne vuxanne je offline
Amer

Datum prijave: 13.10.2009
YU lokacija: Bilo kuda kiki svuda
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik benefactor78 Prikaz poruke
Ja sam ti IT guy, ili ti onaj nesretnik sto ga svi u firmi tovare sa svim sto je vezano za racunare. I kada sekretarica Milka ne zna nesto u Excelu, i kada je Peri riknuo windows, i kada kod Zike treba spojiti ruter....hehehe
Inace sam i visi sportski trener, kao neki vajni soccer coach, a trenutno razmisljam i o ucenju nekog zanata -bice ili neki rigips majstor ili staklorezac, ili oba, hahaha
Kada i kako cu sve ovo postici, nemam pojma, nadam se da cu ziveti kao Pantelija, jedno 150 godina i da cu umreti u cvetu starosti
Dugo je to i meni sledovalo uz moje zanimanje sta god da ono bilo, od formatiranja diskova, menjanja pokvarenih komponenti, do svih tih ostalih gluposti. Sad ovde imam admin prava pa radim sama sebi sta treba, imamo sluzbu za ono za sta trebaju neke adrese i lozinke, a ostali me ne cimaju vise jer imamo sluzbu za to koja se placa i koja odlicno funkcionise... Doduse i dalje mi sleduje webadmin ali dobro necu da kukam. Ovo mi je prvi posao koji imam da nemam lozinku od svih zivih kompjutera oko sebe

Eee, koliko ja znam o ovdasnjim platama u javnim institucijama, pogledaj ovu zanimljivost (klikni):

Ako si takva osoba koja ne preza da radi razne stvari i prokljuvljuje sta treba kad zagusti sto bi ovi rekli "problem solver" snaci ces se ovde na vise poslova...
Reply With Quote