View Single Post
Staro 07.03.2014, 08:51
benefactor78's Avatar
benefactor78 benefactor78 je offline
Drug član

Datum prijave: 28.10.2013
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik vuxanne Prikaz poruke
Dugo je to i meni sledovalo uz moje zanimanje sta god da ono bilo, od formatiranja diskova, menjanja pokvarenih komponenti, do svih tih ostalih gluposti. Sad ovde imam admin prava pa radim sama sebi sta treba, imamo sluzbu za ono za sta trebaju neke adrese i lozinke, a ostali me ne cimaju vise jer imamo sluzbu za to koja se placa i koja odlicno funkcionise... Doduse i dalje mi sleduje webadmin ali dobro necu da kukam. Ovo mi je prvi posao koji imam da nemam lozinku od svih zivih kompjutera oko sebe

Eee, koliko ja znam o ovdasnjim platama u javnim institucijama, pogledaj ovu zanimljivost (klikni):

Ako si takva osoba koja ne preza da radi razne stvari i prokljuvljuje sta treba kad zagusti sto bi ovi rekli "problem solver" snaci ces se ovde na vise poslova...
Hahah, bilo bi to super da je ovako. Nazalost, ovo mu dodje onaj njihov fudbal, a ne soccer. Mada, znam da im je omladinski i zenski soccer na odlicnom nivou, a uslovi za rad fenomenalni.
Imaju dosta kampova za decu, tako da ko hoce da radi, to moze da mu bude odlican part-time job.
Ima samo jos jedna sitnica u svemu tome, "samo" treba da me izvuku na lutriji, hahaha