Hvala! West Hollywood - prošao sam nekoliko puta i ok je kraj, ali je dominantno gej. Na svakom koraku ti neki gej detalj bode oči i stavlja ti do znanja gde si. Ovo je jedini deo grada gde ćeš videti parove na ulici da se drže za ruke i razmenjuju nežnosti. Ljubav dominira, homoseksualna, ali ipak ljubav :-)
Da, mi smo kod mog drugara i nikako da mu se skinemo sa gajbe. On nas je čekao, a nismo rentali auto uopšte. Uživali smo u čarima gradskog prevoza.
Anaheim je prilično daleko od West Hollywooda za odlazak na posao svaki dan. Dosta vremena bi gubio u saobraćaju. Gužve su ogromne, ako bi radio ono standardno vreme. Ako već dobiješ posao, mogu da ti preporučim da stan tražite preko brda u Valley - ju takozvanom, North Hollywood. Valley Village gde smo trenutno je baš fin kraj, OK su cene i prilično je mirno. Kako pređeš brdo I ideš ka severu više je latino onako i manje mi se sviđa.
I ja sam za ssn to pokušavao, ali bez uspeha. Ubeđivao sam se sa njima da mi makar kažu da li smo u procesu, ali avaj.
|