View Single Post
Staro 06.04.2014, 17:07
filing73 filing73 je offline
Član

Datum prijave: 06.04.2014
YU lokacija: pancevo
Nepromenjeno pozdrav

Ceo dan danas citao Vase postove,sve je lepo pojasnjeno i objasnjeno.Ako neko ovde ima svoju prodavnicu i u radnom je odnosu,i zeli da ode u USA i vozi kamion....kakve su sanse,nemam nikakve kvalifikacije.Deca su mi velika,ne ozenjen,u interesu mi je da zapnem i radim tu jedno 5 godina.Toliko mislim da cu imati snage i volje.Mogu da ponesem oko 5-6 000 $ da li to moze da mi obezbedi neku vizu i poveca sanse za posao?Znaci pukao sam ovde psihicki...ne moze da se zaradi za nista normalnije od pukog prezivanja.Nije mi poenta da radim ovim tempom do 67-me godine,i dobijem penziju od 160 eura.Da me deca izdrzavaju a vec imaju svoje potomke.A i kakav je prosek starosti,umrecu sa 65 izgleda....i placao sam penziono i socijalno ni zasta.Znaci otisao bih odavde posto mi je muka od ovog ovde svega.Da,mozda sam ne zahvalan,ali ako se 20 i nesto godina mucis i pokusavas da stvoris nesto,i ne vidis nista osim golog zivota,onda je vreme uzeti i preuzeti nesto konkretnije.Znaci odlazak odavde definitivno,zamo je pitanje gde je normalnije za uspeh.
Reply With Quote