View Single Post
Staro 09.04.2014, 19:27
gruja.kg.srb's Avatar
gruja.kg.srb gruja.kg.srb je offline
Drug član

Datum prijave: 07.05.2013
US lokacija: Aurora, CO
YU lokacija: Kragujevac, Serbia
Pošalji Skype™ poruku korisniku gruja.kg.srb
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Danyda Prikaz poruke
Iz ovog tvog grafickog prikaza ispada da je tacno da je za ovih 190 i nesto dana obradjeno 49 hiljada i nesto zahteva, a izdato 19 hiljada i nesto GC...dakle, kao sto je neko ranije napisao.
Mislim da imamo sansu...mada, uzasno je porazavajuci broj 2 250 zahteva u najnovijem biltenu ?!
Ja sam taj koji je to napisao prateci isti ovaj graficki prikaz, verujem da je tacan, jer sto bi se neko zaludjivao svaki dan da unosi lazne podatke. Na stranim forumima imaju teoriju da je ovo namerno usporavanje pred skorasnji "Current", a posto niko sa sigurnoscu ne zna sta je tacno "Current", pronasao sam jednu zanimljivu teoriju, e sad koliko je tacna ostaje da se vidi, ali deluje logicno:
"Current means that the KCC believes that there is enough visas to satisfy demand. Thus sending a signal to consular posts that they can schedule interviews for the applicants. The emphasis is on believe as the future numbers are just a prognosis and the KCC retains the right to retrogress the cut offs at a later VB. The NACARA will most likely be reallocated to DV if they are not used up."
Reply With Quote