Citat:
Prvobitno poslao korisnik Dzordz
Obicna teorija zavere  Oni koji su bili u US turisticki verovatno cesce pozele i da se odsele ili oni koji zele da se odsele cesto odu i turisticki. Stoga iako mozda ima korelacije izmedju onih koji su dobili i koji su bili u US nikako se ne moze reci da jedno uzrokuje drugo.
|
Potpuno bih se složila sa tobom. Prvi put sam aplicirala '99 i tada sam boravila u USA godinu dana. Od tada apliciram i ništa, znači 15 godina. Sada imam i drugo prezime, a mislim da u prijavi nije bilo pitanja kako sam se ranije prezivala tako da ne znam kako bi me pronašli, čak i da me traže... Tamo sam imala jako dobrog prijatelja, došao je '92, slao za lutriju od početka i nije sredio papire dok se nije oženio pre 5-6 godina.
U USA ima jako puno naših ljudi koji su došli po raznim osnovama - studiranje, priveremeni rad i sl. koji svake godine šalju prijave. Rekla bih, čak, da ih je mnogo više nego ljudi kojima će, ukoliko budu izvučeni, to biti prvi susret sa USA.
Koliko sam "pohvatala" od ovog foruma, članovi su, uglavnom, još uvek na Balkanu, a i oni koji se javljaju iz USA su tamo otišli putem lutrije.