Citat:
Prvobitno poslao korisnik filipche
Iskreno ljudi, ja mislim da ako neko ne dobije u prva tri puta, eventualno cetvrtom, nikad nece ni dobiti. Kako im taj famozni kompjuter radi, i kako se sve to resava u kentakiju, ne znam, ali znam da svi koje poznajem da su dobili, su najvise bili iz 4-og puta. Uglavnom 2-3 put. I dva slucaja iz prvog puta.
Ni u jednom slucaju stepen obrazovanja nije bio presudan, jer od tih ljudi, samo jedna osoba ima fakultet.
Evo malo sam se sabrao, prvi put sam se prijavio za dv2006, pa sam preskocio dv2007 i od tad do dv2015 sam bio redovan.
Znaci ako me nisu izvukli za sve ove silne godine, ne verujem da ce ikada.
Bas me zanima sta ce i dali ce biti lutrije za DV2016...
|
Vidis i sam da svake godine sve manje forumasa bude izvuceno, da broj igraca raste iz godine u godinu. To je ta lako dostupna internet prica. Bolje je ne uvijati pricu nego reci direktno. Vecina nas nece NIKAD biti izvucena i da igra do kraja zivota, bilo to regularno izvlacenje ili poludirigovano, preko veze ili ne! Postoje samo milioni koji igraju a malo dobitnih brojeva i vecina nas nikad nece dobiti. To ti je cista matematika, a ne neka teorija zavere. Ko moze neka trazi druge puteve za odlazak vec savetovano vise puta na forumu. Ovo mozete igrati cisto onako usput, a ne graditi buducnost i mastu na ovome. Ko se tako ne postavi, nadrljao je. Svake godine ce potrositi 2 poremecena meseca prilikom prijave u euforiji, pa onda 2 meseca kod izvlacenja, i to ih tako jede iz godine u godinu, a od toga nema nista. Poremete sebe i zivot oko sebe bez ikakve potrebe.
Nista ni kod nas. Zena i ja po 9. put nista. Cujemo se u Maju sledece godine na forumu.