View Single Post
Staro 05.05.2014, 13:40
vuxanne vuxanne je offline
Amer

Datum prijave: 13.10.2009
YU lokacija: Bilo kuda kiki svuda
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik sanchez Prikaz poruke
Ljudi desila mi se jedna nevidjena glupost. U sobi imam dve male fioke u kojima drzim sve bitne stvari i pre neko vece sam primetio da mi nema SSN kartice.
Siguran sam da mi je niko nije ukrao i siguran sam da sam je vratio iz Amerike, jer sam je video nekoliko puta a i pomocu nje sam aplicirao za povracaj poreza pre par meseci. Garant se zaturila negde u stanu ili je zavrsila u kanti za djubre greskom.

Znam svoj broj napamet i imam kopiju SSN kartice na racunaru, nadam se da cu uspeti da je nadjem u naredne 2 nedelje kada opet idem u Ameriku na Work and Travel, ako ne, razmisljao sam sta mi je ciniti.

Na sajtu ssa.gov nasao sam ovu poruku u odeljku "How do I replace my Social security card?":
"First, realize you may not need a replacement Social Security card. You will rarely need to show it. Knowing your Social Security number is what is important".

Sta mi savetujete, da li je potrebno da izvadim tu karticu ponovo ili da samo cuvam broj na sigurnom mestu i da iskuliram ovo?
Evo ti upustvo za izradu nove kartice. klikni Kako si je vadio i prosli put, tako ces je izvaditi i sad. Ne panici bezveze, nisi jedini koji je izgubio.
Reply With Quote