Prvobitno poslao korisnik Tony
Pozdrav Svima,
I cestitke svim dobitnicima!!!
Ovo mi je prvi post na forumu, ali forum citam vec duze vreme, jer sam aplicirao za dv lotariju vise puta. Ove godine sam bio te srece da sam izvucen, pa imam par pitanja koja su mi nejasna i siguran sam da cu odgovore dobiti ovde.
Naime, ja sam izvucen ali bi hteo ici sa curom, s kojom sam nesto vise od 8 godina u vezi. E sad, prochitao sam neke postove, da bi najbolje resenje bilo, venchanje pre 19-og Maja, I onda posaljes formulare sve zajedno, status married i to je to.
Ali, koliko mogu da vidim u formularu stoi “Date of Marriage” koji moras da navedes ukoliko je status married. Dali bi se pojavila neka sumlja u Ambasadi ili mozda u Kentucky, kao da bi bilo to brak od interesa. Izvlacenje prvog, vencanje recimo 10-15-og i onda shaljes dokumente 19-20-og, ili pa ih to uopste ne zanima.
Ovo pitam, jer moj prijaljtelj je dobio vizu za Australiju, pa su imali slicnu situaciju, vencali se ubrzo, dostavili dokumente i onda se malo usloznio proces, pa su cekali malo vise da odu za Australiju.
A drugo pitanje je, dali moras da navedes u prvi formular adresu u USA, gde hoces da dobijes green card postom, ili se to moze dostaviti u toku sledecih formulara I dokumenta?
Hvala puno na odgovoru unapred!
|