Tema: Dv-2015
View Single Post
Staro 21.05.2014, 09:57
almo almo je offline
Drug član

Datum prijave: 15.05.2009
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik lazza Prikaz poruke
Pozdrav dragi moji forumasi. Prvo da se pohvalim da je devojka dobila DV-2015 sa jako sitnim brojem 5xxx. Juce smo popunili DS-260, s tim da se jos nismo uzeli pa bi tu dokumentaciju naknadno dopunjavali nakon vencanja kroz par meseci i za mene.

Imam jedno vrlo opste pitanje na koje nisam uspeo da pronadjem odgovor na forumu. Jasno mi je da se sistem slanja dokumentacije ove godine mnogo izmenio. Da li to znaci da iz sistema ispada "Druga koverta"?

Takodje, posto imamo jako nizak broj a vrlo se slabo snalazim sa ovim bulletin statistikama, zanima me kada realno mozemo da ocekujemo intervju i koje je optimalno vreme pre koga trebamo da updateujemo DS-260?

Je se unapred izvinjavam ako su ovo vrlo opsta pitanja na koja ste vec mnogo puta dali odgovor ali smo jako uplaseni i ne mozemo da verujemo da nam se konacno pruzila sansa nakon 6 godina konacno odemo. Hvala!
Moj brat je imao slican broj i dosao je na red pocetkom novembra tj. vec je u novembru imao vizu, znaci za nekih 5 mjeseci mozete zavrsiti sve.
Reply With Quote