View Single Post
Staro 23.05.2014, 09:37
johnywalker johnywalker je offline
Stari vuk

Datum prijave: 03.05.2014
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik lukaid Prikaz poruke
johnywalker, hvala na ovoj lepoj informaciji, nadam se da je tacna ta informacija i da spadam u tih 80% mucenika. Ja stvarno ne znam sta ima kod mene da se proverava. Moj citav zivot je skola, devojka, blejanje sa ortacima. Nema nista specificno u mom zivotu, nikad nikakav problem nisam imao. Zasto bi me uopste proveravali kada sam otisak svih 10 prstiju dao. Sta uopste ima kod klinca od 20 god da se proverava. Uzgred sve obaveze oko faksa zavrsene i visok prosek. Ne misle valjda da sam toliko lud da ostavim sav taj trud i rad i da ostanem u Americi. Devojka je dobila vizu i ceka mene, najbolji ortak otisao, danas krece posao, pare koje sam dao na program su kod njih i dok se moj slucaj ne resi nema ni para, a ja se i psihicki i fizicki raspadam.
dzaba ti je se raspadati i fizicki i psihicki, samo ces sebi naskoditi a nece ti to ubrzati proceduru kazem ti, postoji nekoliko razloga zasto neko uleti u taj administrative processing - ili se ime podudara sa nekim sumnjivim likom, ili zbog nacionalnosti (odredjene drzave) ili jednostavno onaj iza stakla sto obavlja intervju ima neki osjecaj da bi osobu trebalo jos dodatno provjeriti. Nista ne brini, nisi ni prvi ni zadnji kojem se to desilo. U vecini slucajeva se to pozivitvno rjesi, samo eto sto se mora cekati i sto najcesce vecini poremeti sve planove...ali zato ameri uvijek govoro ne kupuj nikakve karte i ne pravi nikakve rezervacije dok ne dobijes vizu...bilo kako bilo..strpljen - spasen
Reply With Quote