Citat:
Prvobitno poslao korisnik ina55
Hvala ti jos jednom. Iskreno, ne treba se opterecivati sa GC. Naravno, treba srediti papire za intervj, otici na intervju, dati sve od sebe pa sta bude.. Uostalom bice ono sto mora biti. Isto tako, ne treba ici po svako cenu tamo i biti baba sera amerima ako vec imas ovde pristojan posao, porodicu, neku nekretninu, auto itd.. Sve u svemu, ako nam je sudjeno bicemo u toj famoznoj americi pa makar bili i najvisi broj (ja sam btw tamo vec bila kao student i znam o cemu govorim.. u pitanju je bila CA). Sve u svemu, pisemo se jos ako nesto bude trebalo. Sve najbolje i pozdrav  )))
|
Naravno da se ne treba previse opterecivati, ali se ne slazem s tobom da ne treba pokusati ako ovde imas kucu, kola i "pristojan posao"....naime ako imam kuci ovde jos bolje jer imam gde da se vratim, a pristojan posao u Srbiji?Zar to postoji?Da neko sa faxom ima 350 eura platu i to je pristojno?Cak i da imam vise, da propustim priliku koja mi se pruza jednom u zivotu, zbog posla u srbiji sa kog cu mozda sutra dobiti otkaz jer ce mozda da prime nekog strnackog clana ili tatinog sina na moje mesto?O cemu mi pricamo?Nemoj me ppgresno shvatiti, ja cu pre biti baba sera ameru, ali da me postuju kao coveka i radnika, i bar cu biti adekvatno placen za posao koji radim.A u srbiju mogu da se vratim uvek.
28.10.2013. Prijavili se na lutriju
01.05.2014. Izvuceni 2015EU00041xxx
19.05.2014. Poslali DS-260
21.08.2015. Lekarski pregled
09.09.2015. Intervju-pronadjena greska u prijavi
24.09.2015. Novi datum intervjua - VIZE ODOBRENE 
30.09.2015. Preuzeti pasosi sa vizama 
05.11.2015. Beograd-Rim-Majami
|