View Single Post
Staro 26.06.2014, 08:47
mikagrubinen mikagrubinen je offline
Drug član

Datum prijave: 12.11.2013
US lokacija: Oakland
YU lokacija: Beograd
Pošalji Skype™ poruku korisniku mikagrubinen
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik coda81 Prikaz poruke
LJudi mala pomoc!!!!!!
Juce sam imao intervju i nakon malo vecih problema sa njihovim sistemom koji je pao i ponovo se uspostavio pred kraj radnog vremena oko17h obavio sam intervju uspesno i sluzbenica ambasade mi je dala papir na kome pise da moram da odem na sajt www.usvisa-info.com kako bih se registrovao i naznacio gde cu pokupiti pasosna kojoj DHL adresi! Nakon povratka kuci registrovao sam se na taj sajt i zapisao adresu gde da pokupim dokumenta ,ali sa tog sajta mi nije stigao nikakav email o tome da sam se registrovao (da li je to uobicajno ?), a kada sam danas proveravao kakav mi je status tj. da li ima promena kod truckin number za pracenj posiljke pisalo je da nema nikakvih promena!!Da li je jos neko od dobitnika imao taj slucaj da mora otici na gore pomenuti sajt i registrovati se kako bi dobijo dokumenta i ako je posle koliko dan mu se promenio status tj. dobijo obasetenje o tome gde se nalazi posiljka?
Izvinajvam se ako sam napravi konfuziju ali prosto ne znam sta da radim i koliko da cekam posto sam na itrevjuu prosao!!!
hvala unapred
Ja sam sve odradio sa tim sistemom. Imali smo intervju 22.05.2014. Pročitaj par strana u nazad. Promenice se status za dan, dva. Nama je intervju bio u četvrtak, a podigli smo pasoše u ponedeljak, tako da ne brini.

http://www.zelenalutrija.com/forum/s...&postcount=975