Pozdrav evo malo iskustva sa mog intervjua koji je bio 15.07. sto se tice drzavljanstva nismo nosili, potvrdno pismo rodjaka i IZVOD treba.Dosli rano u BG bilo nas je dosta ispred ambasade uglavnom turisticke i studenti oko 8,30 izasao je jedan iz obezbedjenja nosi papir sa zakazanim intervjuima prvo je prozvao osobe koji imaju zakazan intervju u 9,00 a potom nas koji smo u 9,15 rekao nam da stanemo sa druge stane ubrzo je dosao drugi redar pozvao nas sproveli nas i uputili kod cuvenog Tome usli dobili broj i seli da cekamo islo je poprilicno brzo Sav intervju smo obavili na srpskom posto sam sa engleskim slabiji konzul kaze nije problem moze i na srpskom tako da mi je laknulo svi na salterima besprekorno smireni i nasmejani predali papire zadrzali originale o neosudjivanju izvode svedocansta kopirali i vratili mi originale 2 slike i platili po 330$ za mene i zenu.Rekli nam da dodjemo u 14h na glavni razgovor mi smo otisli ulicu nize do jednog kafica popili kaficu prosetami malo nesto jeli i oko 13,40 dosli pred ambasadu prozvali nas odma smo otisli na intervju koji je opet bio na srpskom klasicna pitanja koliko puta smo igrali,kod koga idemo koji grad itd...posle par minuta pozeleo nam srecan put i puno srece preko bare izsli smo tad jos nisam verovao tek kad sam seo u autobus dosao kuci cekali me moji najblizi kad su culi odma se uzele case da se nazdravi popilo se malo i sutradan odma krenuo u prikupljanje iformacija jos uvek se sredjuju utisci i ceka se trenutak kad cemo da poletimo.Puno srece svima koji cekaju intevju.
Last edited by pedjolino; 20.07.2014 at 20:10.
|