Citat:
Prvobitno poslao korisnik macodlak
U maju izadje za jun 32950 a za jul 36300, pomislim to je to... napokon cu biti sa voljenom posle 5 godina veze na povremena viđanja... Oženim se, mala svadbica za porodicu i prijatelje... Supruga radi na udaljenosti od 2.5h vožnje tako da stanuje u drugom gradu a ja sam sa roditeljima stanovao. Iznajmim stan, vjenčamo se... imam vikend ženu tj. viđamo se vikendom...jer radimo u različitim gradovima bez mogućnosti da putujemo na posao zbog udaljenosti... i čekamo put za obećanu zemlju... jun bilten ništa, jul bilten ništa i panika, august bilten sigurna propast... Sada plaćamo oboje po stan ne živimo zajedno i viđamo se vikendom... Sada bi emigrirao u bilo koju zemlju Englenskog govornog područija samo da budemo zajedno...
Da napomenem tri viza biltena se nije pomaklo sa 40150 a ja sam 41448!!! J*beno jedno pomeranje!!!
Daće bog bićemo zajedno!!!
|
I ja se bojim ovog scenarija!
Mi smo ove godine izvučeni i dobili smo broj 39xxx.
E sada po iskustvo vas koji ste čitavu godinu se nadali, vjerovali, planirali .... i na kraju od toga nije bilo ništa, šta mislite da li postoji mogućnost, pošto je moja aplikacija izvučena sa visokim brojem, da supruga ove godine ponovo pošalje aplikaciju, gdje će navesti mene i kćerkicu, tako da ako nas nedo Bog ne pozovu na intervju imamo bar neku nadu ...
On čega se bojim da ne ispadne neki problem pa nas diskvalifikuju!? Šta mislite o ovoj varijanti?