View Single Post
Staro 10.10.2014, 19:55
milos milos je offline
Drug član

Datum prijave: 03.09.2006
US lokacija: izgleda nigde :(
YU lokacija: Nis
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik vuckoideusad Prikaz poruke
engleski nikad nisam imao ni u osnovnoj ni u srednjoj ni na fakultetu, prosto nikad ga nije bilo i nisam imao mogućnost da ga izaberem kao strani jezik, imali smo samo ruski u osnovnoj i morao si u daljem školovanju da učiš ono što si učio u osnovnoj, završio sam samo osnovni kurs privatno i ono po filmovima, viđao sam ljude koji su išli i sa manjim znanjem jezika od mene i snašli se pa naučili jezik tamo pa se nekako tešim, pozdrav
Ne mari to toliko oko engleskog ali mene uzasno nerviraju te nakaze od latinicno cirilicno amerikanizovanog Srpskog jezika reci tipa shta radish? gde si coveche? ja sam dobwo, uhhhh to kad vidim dobijem ospice jos neko misli kako je ispravno.
Evo ti jedna lekcija iz pravopisa i engleskog jezika sta god da pises imena gradova ljudi ili ulica pise se na izvornom jeziku samo na engleskom alfabetu./ konkretan primer
Novi Sad na srpskom Novi Sad na engleskom neces valjda da napises New Now
Beograd na srpskom Beograd na engleskom ne moras da pises Belgrade
Čačak na srpskom je Cacak na engleskom isto vazi i za Niš na srpskom Nis na engleskom

Nemoj da me shvatis pogresno ali mnogo ljudi dodje na forum kad je prijava i onda krenu da prosipaju pamet a kad im bilo sta kazes ljute se, a nema potrebe procedura prijave i procedura popunjavanja je isuvise jednostavna i 1000x ovde ispricana ali opet sve izvnova i iznova se postavljaju jedna te ista pitanja, i sto je najgore kad posavetujes nekoga onda ti on pocne da drobi kako to nije tako pa ako znas uradi sam zasto trazis savet

2011 SELECTED ali ponistena lutrija

2012EU00003058
ovo je bio moj broj
Reply With Quote