View Single Post
Staro 11.10.2014, 14:56
vuxanne vuxanne je offline
Amer

Datum prijave: 13.10.2009
YU lokacija: Bilo kuda kiki svuda
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik vuckoideusad Prikaz poruke
Da, baš sam tako juče popunio, Starac, tako je i u pasošu, popunio sam sebi i supruzi, nadam se da ćemo imati sreće, ako ne ništa, bar mi nije krivo jer sam pokušao, do pre neki dan nisam ni znao da postoji lutrija, mislio sam samo skupljaš bodove i predaš pa ako te odobru to je to. Čak sam do skoro imao predstavu o USA kao nekoj nakaradnoj zemlju gde su ljudi debeli, glupi i izmanipulisni ali igrom slučaja jedan komšija je otišao i poslao mi slike i bio sam oduševljen, parkovi, rančevi, restorani, ulice, sve je bilo sređeno da sam pomislio da je reč o švajcarskoj. Pričao mi da su ljudi dosta kulturni i ljubazni, i da su se i njemu srušile sve predrasude. Tako izgleda da smo mi ovde najviše izmanipulisani, pozdrav svima i puno sreće!
Ne kapiram sta vam toliko smetaju debeli ljudi... Ima ih debelih i u Srbiji... I bilo bi i bice sve debljih i debljih. Kako standard raste, kako imas vise para i kola i benzina, taj trend ce da se menja. Po Facebook slikama madje generacije, primecujem da nisu vise iste prosecne tezine ni klinci tu kao sto su nekad bili...
Reply With Quote