View Single Post
Staro 24.10.2014, 13:34
kalex kalex je offline
Član

Datum prijave: 22.10.2014
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik oskark Prikaz poruke
Mislis kada sam slao formulare? Stavio sam university degree, i stavio associate degree in economics. Visa skola je ponacljam ovde community college gde dobijate associate degree.
sto se tice pravila za upis na visoke strucne skole sada su se promenile, a te godine kada sam ja upisivalo bila zadnja tura po starom i meni duplo racunao prosek iz trece godine. Tako da ispada sam 3 i 4 godinu zavrsio sa identicnin uspehom od 4,85. Ne znam drugacije da objasnim.
I mom bratu su racunali tako kao da ima cetiri razreda srednje skole samo za upis na Visu 99. godine, ali to je samo za upis. Zivot, zaposlenje i ostalo su nesto drugo. Sta amerikanci kapiraju nas upis na Visu i mnozenje trece godine za prosek pri upisu u Srbiji?! Oni gledaju diplome i broj svrsenih godina.
Da, mislio sam na formulare koje si slao u Kentaki, tj. kako si tretirao prevodjenje skole spreme i opcije koje si odabrao za najveci stepen strucne spreme. To me zanimalo.
Da li mislis da je njegovo zvanje "associate degree in electrical engineering" sa zavrsenih 5 semestra i diplomom "inzenjer elektrotehnike" na Visoj elektrotehnickoj skoli?!
Mislim, bolelo bi me uvo za prijavu (opcija high school i reseno) da u pitanju nije trogodisnja srednja, i da se ne mora oslanjati na Visu skolu.

Last edited by kalex; 24.10.2014 at 13:42.
Reply With Quote