Citat:
Prvobitno poslao korisnik Kuguar
O Bože, piše mi da je pasoš izdat u Rusiji?!?!?
Da li je moguće da ih je ćirilica na pasošu zbunila? Ovo postaje krajnje zanimljivo, nadam se da neću imati problema opet da uđem u zemlju?!?
|
Nije ih zbunila cirilica!
Ja sam imao nekoliko odlazaka do "Customs and Border Protection" office-a ovde na aerodromu (Raleigh).
1) Otkako su presli na online I-94, velika je verovatnoca da ti ne registruju izlazak iz zemlje (kao sto bi trebali), zato sam isao da mi dodaju neke odlaske koje su jednostavno preskocili.
2) za zemlju gde je izdat pasos stajalo je Rusija.
Moj prvi utisak je bio kao i tvoj, lik na ulazu video cirilicu i napravio gresku.
Medjutim ispostavilo se da nije tako, bar mi je tako objasnio doticni 'officer' u CBP-u nakon sto se raspitao i napravio proveru.
On mi je rekao da postoji greska u online aplikaciji gde kad se odabere Srbija - kasnije pokazuje Rusija, on me je uveravao da programeri rade na tome da to isprave, ali je rekao i da kad on gleda te iste podatke interno (znaci ne ono sto ti vidis kad odes online) nego ono sto on vidi kad se uloguje (sto bi btw trebalo da bude isto), kaze da njemu pise Srbija i da je sve u redu, da oni to vide korektno.
Da skratim pricu, nakon svega toga smorio sam se vise od raspitivanja - pa sta bude - neka bude.
Uglavnom prema njemu to je greska koju samo ti vidis, i oni rade da to isprave.
Nivo aljkavosti oko svega toga nisam bas ocekivao.