View Single Post
Staro 06.11.2014, 12:20
kreta kreta je offline
Stari vuk

Datum prijave: 23.06.2014
Nepromenjeno

[quote=oskark;50172]
Da ti ja kazem nesto! Ovo je moj zivot u pitanju i mogu da ga preupitavam koliko god da mi je to zelja i volja, pa jos jednom toliko dok god mi ne padne muka od toliko preupitavanja. Iako se ovde ne znamo, barem bi trebalo da imamo neku kulturu obracanja jedan prema drugima, pogotovu sto sam ovde malo stariji clan nego ti. Ne znas sta sam sve prosao u svome zivotu niti sta sam tamo ostavio da bi dosao ovde, niti kako sam dosao, a ni sta sam sve morao da prodjem da bi bio tu gde jesam dan danas. Te stoga uopste nemas prava da ocenjujes moje razmisljanje niti da mi kazes sta mogu a sta ne.

Htela sam da ti dam podrsku sto si u USA, ali izgleda da sam pogresila. Zato ti se sada izvinjavam. Zalosno je to sto smatras da nemam kulturu obracanja. Ja ne znam sta si ti prosao, a ne znas ni ti sta sam ja prosla. Mozda sam i ja nesto izgubila. Zato nema potrebe da mi drzis lekcije. Na kraju mog prvog obracanja tebi iznervirala sam se zbog svojih razloga, svoje gluposti od pre nekoliko godina. Forum sam shvtila kao razmenu misljenja, iskustava i informacija. Svoje razmisljanje si javno izlozio i sta sad hoces? Da budes grub prema nekome koga i ne poznajes i ko ti je zapravo dao podrsku?
Da ne bi vise sirili negativnu energiju, predlazem da ovde stanemo.
Zelim ti sve najbolje.
Pozdrav.
Reply With Quote