Citat:
Prvobitno poslao korisnik oskark

Da ti ja kazem nesto! Ovo je moj zivot u pitanju i mogu da ga preupitavam koliko god da mi je to zelja i volja, pa jos jednom toliko dok god mi ne padne muka od toliko preupitavanja. Iako se ovde ne znamo, barem bi trebalo da imamo neku kulturu obracanja jedan prema drugima, pogotovu sto sam ovde malo stariji clan nego ti. Ne znas sta sam sve prosao u svome zivotu niti sta sam tamo ostavio da bi dosao ovde, niti kako sam dosao, a ni sta sam sve morao da prodjem da bi bio tu gde jesam dan danas. Te stoga uopste nemas prava da ocenjujes moje razmisljanje niti da mi kazes sta mogu a sta ne.
Razumem sta si time htela da kazes, ali nacin na koji si to izlozila me je povredilo.
Sta sam ja hteo da kazem tim preupitivanjem, jeste da sam imao teske trenutke koji su mi bili kriticni, sto se porodice tice, jos uvek jesu, i sto sam ostavio nekoga za sobom koga na zalost necu moci zagrliti vise, nazalost. a mozda ni drugu mnogo blizu osobu.
|
Oskark
Pratim sa velikim interesovanjem tvoje postove i tvoj blog , za koje imam samo pohvale,iz citiranog posta vidim da ti je u ovom momentu jako tesko jer ovo ne lici na tvoje postove .
Htela bih reci da mi je stvarno zao jer ti je ocigledno u ovom momentu tesko .Ako mozemo bilo kako pomoci tu smo ,
drzi se i za kraj mozda samo anegdota koju sam cula poodavno sad neznam odakle ali ide nesto ovako:
Stari mudrac dade mladom prijatelju dve kutijice i rece ovu prvu otvori kad ti bude najteze a ovu drugu otvori kad ti bude sve potaman .
Mladic ode i uradi kako mu je mudrac rekao tj. otvori prvu kutijicu kad ga zadesi muka i u njoj nadje papiric na kom je pisalo PROCI CE.
Posle nekog vremena mladicu se resise problemi i krenu sve na bolje i kad je pomislio da ne moze biti bolje seti se starog mudraca i njegovih reci, nade drugu kutijicu ,otvori je kad u njoj isti papiric sa porukom PROCI CE.
Pozdrav i drzi se.