View Single Post
Staro 30.10.2008, 19:37
Zana's Avatar
Zana Zana je offline
Amer

Datum prijave: 16.05.2008
US lokacija: City of Angels
Nepromenjeno

Ma ima svega sta ti dusa iste sto bi rekao dreamer jedna od mojih omiljenih je Mongolian BBQ (izvestila se mala na elektricnom voku), Tai food (opet ako nije slatko) ali zaista ima svega... Moj dragi maksimalno koristi cari velike raznovrsne ponude... ja sam prvih par meseci isprobavala svasta nesto, iskristalisala sta mi se svidja i prilagodila sebi i svom ukusu - ne mogu da kazem da mnogo eksperimentisem, sta cu - kao sto vec rekoh matoro sam zakeralo i u Srbiji je moja familija imala problem sa mojim nacinom ishrane jer je uvek nesto bilo spremljeno na nacin na koji ja ne zelim da jedem jednom kad me ne izbacise sa Slave jer ne volim da jedem crveni sos a niko nije napravio od mirodjije Tako i naucila da kuvam - svi me izprotestvovali jednog dana i morala, sta cu no, ono sto ja htedoh da kazem - ja mogu da jedem sve ali zasto bih? Nemam nijedan jedini razlog, jedem samo ono sto volim. Ako kupim nesto sto mi se ne svidja - pouka za drugi put, leti u djubre, ako imam neotvoreno pakovanje stavim u kontejnere za homeless people i "teram dalje" - drugo je bilo dole, sto ti kazes smucila ti se hrana - true, ljudi kuvaju od cega imaju da kuvaju... Previse je tamo skupo da se tokom zime kupuje sveze povrce i slicno (da ne nagadjamo sad odakle je uvoz) ali jedna od stvari koje ja volim ovde je da vecina ljudi moze da nadje sto god voli da jede, ogroman izbor i sto je najbitnije - sve prodje kontrole i dobrog je kvaliteta... restorana koliko neces - sve moguce nacionalne kuhinje... nije ni cudo sto svi kazu da smo "punacki"
Reply With Quote