Citat:
Prvobitno poslao korisnik oskark
Mozda i ja treba da se izvinem jer Sam možda grubo odreagovao.samo da kažem da mi nije teško sada, bolje reći da mi se napunila časa u tom trenutku. Izgubio sam jednu dragu osobu nakon sto sam se preselio ovde, a sada ako je verovati doktorima gubim skoro i drugu osobu. A ne mogu otići kući jer nemam godisnji sto je najgore. Mogu da dam otkaz ali onda cemu da se vraćam. No Kreta znam da ti nisi mislila nista lose, i ovom prilikom ti se izvinjavam, samo sam ja odreagovao zbog onog sta ti. Možda nija nisam imao prava da se opozivam na neuctivost, sto je ispalo nekulturno od mene. Samo sam hteo da istaknem da neksd pogrešne reči mogu indirektno da povrede druge. U svakom slučaju svako od nas ima to nešto što stavlja so na ranu. Moj problem je od početka bio da sam jako vezan za porodicu i prijatelje, te mi je ovo jako teško palo. znam ni šta više pišem. Neka ostane na ovome. Jos jednom moje izvinjenje svima za lažnu uzbunu.
|
Oskare zelim da znas da te ja dozivljavam kao veoma jakog i stabilnog coveka. Ti si se odvazio otici i zapoceti novi zivot u Americi. Mnogi ljudi koje ja poznajem nema hrabrosti za to. Tebi se ukazala velika sansa da odes i ti si je iskoristio. Samo zelim da ti koliko je to moguce pruzim podrsku i da ti pozelim sve najlepse. To je sigurno faza koju ti prolazis i koju cu sigurno prolaziti i ja kada budem dosla tu. Jos nesto tvoj blog pratim i procitala sam sve od prvog do poslednjeg napisanog slova. Zelim da nastavis sa pisanjem i da koliko je to moguce jos cesce pises. I znas kako kazu kod nas ono sto te ne ubije, to te ojaca. A moja porodica i ja cemo ti se pridruziti sledece godine, ako Bog da takodje u Cikagu. Samo napred!!!