View Single Post
Staro 12.11.2014, 18:02
zvercica's Avatar
zvercica zvercica je offline
Stari vuk

Datum prijave: 16.08.2009
US lokacija: Seattle od 04.09
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik dakiva Prikaz poruke
Mislim da post zbog koga su pocele ove reakcije nije dobro protumacen. U njemu je generalno stanje u drustvu opisano. I supruga i ja imamo posao, imamo i stan i auto, ali problem je sto gledam scene oko sebe kako ljudi bukvalno prezivljavaju i nemaju, kako je pomenuto, za odecu i obucu. Vremena za druzenje je jako malo, a i kada ih ima teme su sve teze i teze. Jednostavno nama kako je tako je, ali ne zelim da mi dete odrasta u sistemu koji je potpuno poremecen.
I ja se slazem. U Srbiji smo imali puno prijatelja i voleli da se druzimo, ali umesto da pravimo rostilje, organizujemo kampovanja i izlete, zovemo jedni druge u svoje kuce na selu ili na moru, mi bismo sedeli jedni kod drugih u stanu i kukali na sve na sta se moze kukati. Moj suprug i ja smo gledali da malo zaobidjemo te teme, ali te nekako sve to povuce, jednostavno nema izlaza.

Ovde sad imamo opet puno prijatelja, za sad sve nas, poneki amerikanac, ali se ljudi organizuju, imamo proslave, Novu Godinu zajedno slavimo, organizujemo dodelu paketica za decu, kampovanje leti...
04.04. - Intervju
29.04 - Dopuna dokumenata
10.05 - Pozeleneli skroz naskroz
04.09 - Departure day
Reply With Quote