View Single Post
Staro 13.11.2014, 05:48
vuxanne vuxanne je offline
Amer

Datum prijave: 13.10.2009
YU lokacija: Bilo kuda kiki svuda
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik dakiva Prikaz poruke
Mislim da post zbog koga su pocele ove reakcije nije dobro protumacen. U njemu je generalno stanje u drustvu opisano. I supruga i ja imamo posao, imamo i stan i auto, ali problem je sto gledam scene oko sebe kako ljudi bukvalno prezivljavaju i nemaju, kako je pomenuto, za odecu i obucu. Vremena za druzenje je jako malo, a i kada ih ima teme su sve teze i teze. Jednostavno nama kako je tako je, ali ne zelim da mi dete odrasta u sistemu koji je potpuno poremecen.
Veruj mi neces pobeci od tih scena ni ovde. Ima citavih porodica koje zive u automobilima ili po sklonistima za beskucnike. Sirotinje ima i ovde i tu. Samo ovde kad nemas para za stan, za ratu za nesto - izbacivanje na ulicu. Nema progledavanja kroz prste za neplacene racune. Ili si u sredini ili odes u ponor dok si rekao keks. Vecina ljudi ovde realno radi od jutra do stura, jedva pokriva svoje racune i zivi od plate do plate. Veoma je relativno kako ce ko da zivi, zavisi od satnice, broja sati koje radis nedeljno i ostalih faktora. Hocu da kazem - daleko od toga da je ovde svima bajka...
Reply With Quote