13.11.2014, 21:42
|
Amer
|
|
Datum prijave: 13.10.2009
YU lokacija: Bilo kuda kiki svuda
|
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Kuguar
Hvala, ovo je bio jako koristan post, i otvorio mi je oci, iako sam delom i sam pretpostavljao.
Bio sam već u USA, i znam da nije jeftino, pogotovo sto se renti tiče. Opet, ovde ne vidim svetlu budućnost, i mislim da sam vrlo spreman da ginem do kraja života, barem deci da omogućim normalan život. Ja sam prošao 2 rata, sankcije, redove za sve i svašta. Normalne tinejdzerske godine nisam ni imao. Ako barem ja nisam imao, grcaću ceo život da bi klinci barem mogli da se skoluju. Ja na fax nisam mogao, ako oni barem zele, neka pokušaju.
Ne mogu da lazem sina od 7 godina više, da cu mu "sledeće nedelje" kupiti nešto što želi, jer znam da treba kupiti hranu, platiti račune, i da ne ostane ništa...
Znam da će ako ikada odemo, biti teško, ma biće 20x teže nego što mogu da zamislim ili pretpostavim, ali rekao sam sebi "Od sada svaka prilika koja se ukaže u životu, iskoristiću"...
|
Najlakse ti ej da dodjes dok su ti deca mladja od 12 godina. Kazu da oni koji krenu da uce pre 12 strani jezik (drugarica dr iz lingvistike), nakon nekoliko godina ne mozes da poznas kad su dosli. Plus stavis ih u "public school" - za dz i nemas problema oko placanja (u sredini su, nit su mali gde je skupo nik su zreli za fakultet).
|