View Single Post
Staro 25.01.2015, 18:17
Magelan's Avatar
Magelan Magelan je offline
Super Moderator

Datum prijave: 28.04.2010
US lokacija: Spartanburg, South Carolina; Jacksonville, Florida
YU lokacija: Mladenovac, Republika Srbija
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Durlano Prikaz poruke
Hvala na odgovoru Zex, tako sam i mislio sto se tice granica, nego rekoh aj bolje da proverim.
Dakle, ako odem tamo kao kamiondzija(u sta se iskreno nadam), te putujem iz dzave u drzavu, mogu da ustedim na cigaretama. Jako bitna stavka u mom zivotu, te droge se ne mogu odreci, a mnogi me upozoravaju da bi mi najbolje bilo da tamo to i uradim, jer su preskupe.
Zvanicno postoji ogranicenje, ali kao pojedinac zaista bi trebalo da prenosis ne znam koju kolicinu cigareta i da budes te "srece" da te policija zaustavi i pretrese auto pod sumnjom da vrsis "bootlegging" tj. sverc. Sanse za to su ravne nuli osim ukoliko kupis 50 boksova cigareta na jednom mestu pa prodavac pozove policiju. Ko ce jos sa tim da se bakce?

Ja kad kupujem cigarete, kupujem ih skoro uvek u Indijani jer kutija Marlboro cigareta je na nekim mestima manje od $5, dok po CHGO ume da bude $12-14, zavisno gde kupujes. DuPage County ima jeftinije cigarete od Cook County-ja pa ako si tamo, onda nema svrhe ici u IN. Ja zivim na SouthSide pa je meni IN trenutno bliza.

Missouri State ima najjeftinije cigarete. Pakla po truck stopovima bude i ispod $4.
Reply With Quote