View Single Post
Staro 29.01.2015, 19:29
bilic101 bilic101 je offline
Drug član

Datum prijave: 15.12.2014
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik GreenM Prikaz poruke
@blic101 Prekvalifikovanje u IT struku je odlican potez, svaka cast! Vjerujem da ce ti i u Americi dobro doci
Htjela sam jos samo da prokomentarisem da ne morate citav forum da precesljate dok cekate izvlacenje (ukoliko to zelite, to je onda druga stvar), jer cete (zavisno od CN) mozda i poslije izvlacenja imati beskrajno vremena - kao ja. Moj CN je 34xxx i od maja ne radim nista osim sto cekam i citam forum - da mi nije foruma poludjela bih! Lutrija je jedna ogromna igra zivaca, kako prije izvlacenja, tako i poslije - jer vam je do tog famoznog intervjua citav zivot "on hold", bar je meni tako
Dakle, ti sada, iako si u izvucena, opet cekas mnogo...
To je veliki problem, posebno ako ne radis nista.
Mislim, meni je vec odavno problem takve naravi, a ujedno je vrlo tesko razmisljati pozitivno kada zivimo u veoma depresivnim sredima, gdje 1 od 1000 mladih uspije i probije se...
Ja te mogu svatiti upotpunosti.
Jbg, ako nista, moj ti je savjet da pokusas da zavrsis neke od priznatih certifikata koji ti uvijek mogu dobro doci, tipa ECDL za Microsoft Office ili TOEFL za engleski jezik, pa iskreno ne bi bilo lose da Spanski upises radi US, cisto da neku podlogu steknes...
Reply With Quote