Ufff...ovo bas bese opsirno

U svakom slucaju prednost moje supruge je to sto je radila nekoliko meseci za kanadsku firmu za koju i ja radim...doduse u Srbiji, ali je ipak Kanadska firma. Radila je kao office manager.
U svakom slucaju, ne slazem se sa svim stavovima ovde. Smatram da je svaki pocetak u zivotu tezak i da na pocetku ne treba biti previse probirljiv. Medjutim, ja sam karijerista. Ja se bavim kompjuterima od svoje 6 godine, a zadnjih 12 sam posvecen tome da budem programer. Jaaako puno truda sam u to ulozio i to je nesto cime se bavim i cime zelim da se bavim. Naravno, postoje i neki drugi poslovi koje sam radio i u kojima uzivam, ali na kraju krajeva...ipak sam programer

E sada, ja bih mogao raditi neznam kakve poslove koji nisu vezani za moju struku ako se mora...ali definitivno ne zadugo. Ja sam dobro zaradjivao u Srbiji i radije bih tamo bio programer za te pare, nego ovde radio u wallmart-u kao prodavac za ne znam kakve pare (koliko cujem, verovatno manje nego ono sto sam zaradjivao u srbiji). Naravno, prihvatio bih uvek i entry level poziciju, jer znam da kad tad ce izbiti (ili nece) moje znanje i da cu onda napredovati (ili necu)...sve u svemu, da ce kockice leci.
Sto se moje zene tice...mi smo se tu dogovorili. Neka ona proba da nadje sta zeli, ako ne uspe...radice bilo sta za pocetak i traziti dalje..bitno je imati bilo kakav posao.