View Single Post
Staro 29.04.2015, 08:54
johnywalker johnywalker je offline
Stari vuk

Datum prijave: 03.05.2014
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Magelan Prikaz poruke
Cekaj johnywalker, reg je covek napisao da su bolje placeni poslovi VECINOM nedostupni u startu, a ja to potvrdio. Meni je drago sto ti odmah nalazis super placene poslove, ali pogledaj kakve poslove ljudi rade VECINOM po dolasku u US. Koliko je samo kroz taj kamion proslo i profesora, i inzenjera, i ljudi sa masterima, pa i doktora kao ja. Jel' sam ja ikoga potcenio? Samo mi reci koji to posao onako zacas moze jedan lekar, veterinar, stomatolog ili farmaceut da dobije tek po dolasku dok ne sredi licencu? Hoces da kazes da sam ja neskolovan i nesposoban?

Sad ti meni reci sta tu ima neistinito i zasto se ti nerviras?
@Magelan: u pravu si, ja sam na situaciju gledao previše iz svog ugla. Međutim nekako kada sam pročitao rečenicu
Citat:
" istina je u tome da lutrija za zelenu kartu i izbeglicki komesarijati sluze za dovodjenje jeftine radne snage u SAD."
to mi je ispalo tako nekako obeshrabrujuće za svakoga ko planira ili razmišlja da dođe u ameriku jer sudeći po tome ne preostaje ti ništa drugo nego da radiš neke bijedne poslove. Međutim, kada bolje razmislim, u pravu si, ne dolaze svi sa nekim tehničkim strukama poput informatike ili mašinstva gdje je jednostavnije naći posao nego onima koji su druge struke.
Reply With Quote