[QUOTE=Zana;5293]Za gc.lutrija:
U ime svih clanova foruma zelim ti dobrodoslicu. Opomena gore je dobronamerna - nadam se da mozes da se uklopis u nacin komunikacije koji je uobicajen na ovom forumu. Ovde smo da pomognemo jedni drugima ukoliko je moguce kroz normalan vid komunikacije. Mnogo korisnih informacija je vec postovano, molim te pronadji vremena da procitas bar neke od njih pre nego sto pocnes sa postavljanjem pitanja. Mi nismo official predstavnici DV lottery programa - te svaku informaciju treba proveriti, sto ne bi trebalo da predstavlja problem bilo kome koje ozbiljan u vezi sa imigracijom. Ukoliko zelis profesionalnu pomoc i peace of mind, uverena sam da postoji dosta agencija koje ti mogu pomoci uz nadoknadu. Isto je moguce i ovde ukoliko zelis da neko drugi odradi celi posao umesto tebe. Nadam se da ce ovaj forum ispuniti tvoja ocekivanja. Pozdrav i sve najbolje.[/QUOTE]
Ne znam otkud si samo pomislila da nisam pročitao ono što ste ranije pisali pre nego što sam postavio pitanje. Gledala si u pasulj ili u zvezde?
E da - da mi ti ne reče, stvarno bih pomislio da ste predstavnici DV lottery programa... Kažeš ima agencija? A ja mislio da ih nema... Mislim, stvarno - je l' tako zaista dočekujete sve nove članove? Čudi me da ih uopšte ima...
Opomena gore je pokazatelj postojanja dvostrukih kriterijuma. Jer, ako ne opomeneš onoga ko se nepristojno obratio, a opomeneš onoga ko je na nepristojnost odgovorio (makar i oštrijim tonom), onda tu nešto debelo nije u redu.
Ili smatraš da kao novi član treba da prođem nekakvu inicijaciju u vidu kuliranja tuđeg bezobrazluka. Ako taj neko nije imao nameru da bude bezobrazan, onda treba sam to i da kaže.
Meni nije bila namera da započinjem bilo kakvu polemiku (ili ne daj Bože svađu) ovde, jer je ovo forum gde se uglavnom razmenjuju informacije, a ne sučeljavaju stavovi (barem sam ga tako doživeo čitajući ono što ste svi pisali). Izgleda da sam se prevario. Žao mi je ako sam narušio mir male autistične zajednice koja ima dvostruke kriterijume kada se radi o tome šta je nekome dozvoljeno, a šta nije.
Pozdrav svima.
P.S.
Postoji li mogućnost brisanja naloga na ovom forumu?
P.P.S.
Iskreno izvinjenje svim članovima foruma koji su konstruktivnim pristupom pokušali da pomognu. Izvinjenje i onima koji nisu odmagali. Nisam zaista imao nameru da stvari krenu ovim tokom, ali šta da se radi... A ovim drugima... Ma znaju oni i sami.
|