Ok...krenuo sam da pisem...raspisao sam se i onda stisnu pogresno dugme na tastaturi i sada mi se sve izbrisalo.

grrr...
U svakom slucaju, hvala vam svima na lepim savetima. Generalno imam osecaj da ste stekli neki pogresan utisak da je meni ovde lose...ne osecam se ja tako (ustvari, sada se osecam jer sam bolestan

), jednostavno ponekad se iznerviram kada vidim kako mi zajebavaju zenu. Znam koliko je u stanju da pruzi i kako je i koliko radila u srbiji...pa mi ovo sve deluje kao onaj najgori komunizam (nije bitno sta znas, nije bitno koliko radis, nije bitno kako radis...bitno je da nisi zakasnio na posao). E sada...u mojoj firmi je drugacije bar koliko ja vidim.
@Lucky
Mi jesmo tako zaradjivali u srbiji, ali nije sve u novcu. Ne zelim da opisujem sve razloge zbog kojih sam dosao jer bih izvukao sav prostor koji je srdjevic zakupio za ovaj forum

Generalno, ja tamo nisam imao stan i nisam imao kola...samim tim...nisam nista imao. Jedino sto gubim je moja ekipa (gomila prijatelja) i rodbina koja mi nedostaje ovde. Neko je jednom rekao: Nemam ja 2 zivota za srpsku politiku. Upravo tako. Dosta mi je vise i kosova i kojekakvih kolevki koje u zivotu video nisam a za koje se stalno gine i ratuje i menjanja imena drzave...ma dosta mi je svega toga. Neko je isto okacio par tacki zasto se seliti (izmedju ostalog i ono sa komsijom buzdovanom)...tu ima dosta istine.
U svakom slucaju, ja nisam rekao da necu raditi bilo sta...samo da to necu raditi dugo

A nadam se da necu ni morati.