View Single Post
Staro 07.05.2015, 00:57
Amra Huric Amra Huric je offline
Drug član

Datum prijave: 05.09.2010
YU lokacija: Brcko/RS/BiH
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik dejan1990 Prikaz poruke
@Shanon
ja ne zelim da sad ulazim u bespotrebnu raspravu objasnjavanja da li da se ti sa session nadaju ili ne ili kako je to moguce itd. Evo ukoliko zelis za moju prijavu cu ti napraviti screen shot i sa HAS NOT BEEN SELECTED i sa session timeout ako ce ti to nesto znaciti??
Ja sam se donekle i pomirio sa cinjenicom da nas nisu izvukli ali eto, kao kada polazes neki ispit a znas da ces pasti, opet cekas rezultate jer neka nada tinja. Tako mi je i sada a nemam nista od toga da se sad bzvz ubedjujemo ili da se nekome uliva nada a da za to validnih argumenata ne postoji.
Sto se tice zvanicnih obavestenja, priznajem samo ona sa zvanicnog sajta a ne sa drustvenih mreza jer ko zna ustvari kakve im osobe to i vode. A ako se neko vec hvata za "objave" na drustvenim mrezama, u ovom slucaju twiteru, da li npr neko stvarno misli da bi americki zvanicnik pisao slengom i recima koje su karakteristicne za neko chatovanje a ne FORMALAN text.
"No glitch! Several thousand have already confirmed selection thru site. As w/ any lottery, only small % are selected."
rec thru je ustvari skracenica za trough i ona se nikako ne sme koristiti u formalnoj/ozbiljnoj konverzaciji sto ce ti potvrditi bilo koji profesor engleskog jezika. Takodje se rec with NIKAKO ne sme pisati kao w/ ukoliko zelimo da pricamo o nekoj ozbiljnosti jer je rec o internet slengu. Tako da, ako ce se neko voditi ovim twitom kao merodavnim onda bi na njegovom kraju da bi bio jos apsurdniji i neozbiljniji nego sto vec jeste trebalo da stoji otprilike #YOLO.
Ponavljam, nemojte se ljudi opterecivati bzvz, samo sebi skodite, proveravajte rezultate u narednom periodu, bacite pogled po forumima da vidite da li se javila neka od tih "Several thousand" osoba i to je to
ahahaha #YOLO bas si me slatko nasmijao

ali potpuno si u pravu i slazem se sa tobom. Licno sam slala mail KCC kad je bila lutrija ponistena i kao sto si rekao, profesionalno su odgovorili bez skracenica ili nekim, evo da kazem, posebnim slang rijecima....a to je bilo 2012 godine

tako da smirite se ljudi, ponovno biranje ili neko cudo ce se sigurno desiti, jer i te godine kad je lutrija bila ponistena, tek su nakon 15-tak dana objavili na zvanicnoj stranici da ce biti ponovno biranje a ne nakon 2 dana