View Single Post
Staro 23.05.2015, 21:33
zvercica's Avatar
zvercica zvercica je offline
Stari vuk

Datum prijave: 16.08.2009
US lokacija: Seattle od 04.09
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik teki Prikaz poruke
zvercica jedno pitanje,
i mi bi trebali na jesen u seattle pa sam skontala da kod tebe mladja cerka ide u vrtic pa me interesuje koji vrtic je u pitanju kako si to rjesila jer vidim da su im cjene vrtica bas visoke, a koja je skola starija cerka i jesu li joj vise paznje posvetili u skoli zbog jezika kako se uklopila? u mene stariji treba u skolu tj kindergarden onaj njihov ko predskolsko pa istrazujem skole.oblast oko green laka nam se jako svidja pa tuda ko gledamo samo sve kosta dobro..
Zena koja cuva nasu devojcicu ima svoj privatni biznis, day care u svojoj kuci. Mislim da moze da cuva do 10-toro dece. Kosta $45 na dan, i nama njene usluge trebaju dva ili tri dana nedeljno. Organizovali smo se tako da slobodne dane uzimam tokom nedelje ili trazim smene koje pocinju kasno popodne. Starija cerka je prve godine imala jako losu uciteljicu, koja ju je u stvari ignorisala sve dok nije pocela malo da prica engleski. Sada ima daleko bolju uciteljicu, ali i dalje nema poseban tretman vec potpuno isti kao i sva ostala deca.

Da li imate nekog ovde i zasto ste se bas odlucili za Seattle? Green lake je veoma lepo naselje, medjutim kuce su jako stare i sve je jako skupo.

Pitaj sta te interesuje, bice mi zadovoljstvo da odgovorim.
04.04. - Intervju
29.04 - Dopuna dokumenata
10.05 - Pozeleneli skroz naskroz
04.09 - Departure day